Bun sosit la adresa de Internet a proiectului ENERQI

ENERQI este acronimul titlului "Eficienta energetica prin utilizarea observatiilor primite zilnic de la utilizatori asupra calitatii serviciului de transport public pentru imbunatatirea acestuia" si va implementa un sistem novator de monitorizare a calitatii in transportul public. Ideea este de a implica cercetasi voluntari ai calitatii, care sunt calatori ai transportului public si care raspund la chestionare cu o gama larga de aspecte legate de calitate in ceea ce priveste linia pe care o folosesc. Acest lucru se face in mod continuu si este folosit pentru a creste ospitalitatea si calitatea serviciului de transport public.

ENERQI este un proiect finantat in cadrul apelului IEE 2009 – IEE/09/718/SI2.558241. Va derula din iunie 2010 si pana in mai 2013

 
Imbunatatirea calitatii transportului public prin observatii zilnice ale utilizatorilor.

Voluntari

Zona de observatori este deschisa doar pentru voluntari inregistrati si contine sectiunea de introducere a datelor.

Operatori de transport

Aceasta zona restrictionata de analiza permite operatorilor de transport sa consulte baza de date si sa vizualizeze performanta lor reala.

Adepţi

Aici veţi găsi informaţii pentru operatorii de transport care doresc să testeze metodologia ENERQI în propriul lor oraş.


finantat de
ec logo
internal