Καλώς Ήλθατε στην Ιστοσελίδα του έργου ENERQI

Το έργο ENERQI έχει ως στόχο τη βελτίωση των μέσων μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) χρησιμοποιώντας τις καθημερινές παρατηρήσεις των επιβατών.

 

Το ENERQI θα εφαρμόσει ένα καινοτόμο σύστημα παρακολούθησης ποιότητας  των παρεχόμενων υπηρεσιών των αστικών συγκοινωνιών. Η βασική ιδέα του ENERQI είναι να συμπεριλάβει εθελοντές παρατηρητές της ποιότητας, που στην ουσία είναι επιβάτες ΜΜΜ. Οι εθελοντές θα απαντούν τακτικά σε σχετικά ερωτηματολόγια για τη γραμμή συγκοινωνίας που χρησιμοποιούν. Τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της ποιότητας στις δημόσιες μεταφορές.

 

Το έργο ENERQI συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του προγράμματος Intelligent Energy Europe.

 
Βελτιώνοντας τη δημόσια συγκοινωνία μέσω καθημερινών παρατηρήσεων των επιβατών.

Εθελοντές

Ο ηλεκτρονικός χώρος των παρατηρητών είναι προσβάσιμος μόνο από τους καταγεγραμμένους εθελοντές και περιλαμβάνει εισαγωγή δεδομένων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ENERQI

Διαχειριστές Μεταφορών

Αυτό το τμήμα περιορισμένης πρόσβασης  επιτρέπει στους διαχειριστές μεταφορών να συμβουλεύονται τη βάση δεδομένων και να παρακολουθούν τις πραγματικές επιδόσεις τους.

Υποστηρικτές

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τους διαχειριστές δημόσιας συγκοινωνίας που θα ήθελαν να εφαρμόσουν τη μεθοδολογία ENERQI στην πόλη τους.


financed by
ec logo
internal